• Stacks Image 3107

    Caption Text

    Link
Ons team van links naar rechts bestaat uit Alica, Anouk, Esther en Greetje.
MOODS staat voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en een advies op maat. Wij zijn van mening dat kijken en communiceren het belangrijkste is om een goed beeld te krijgen van wat de klant graag wil. Geen enkel mens is hetzelfde, dus ook geen enkel kapsel. Wij hopen u met onze creativiteit en enthousiasme een geweldig gevoel en eindresultaat te geven.

Team MOODS is geknipt voor de job!
Stacks Image 182
Esther

Mijn naam is Esther Cleveringa, woonachtig in Emmeloord. Ik zit al vanaf mijn 16de in het kappersvak, ben er een tijdje tussenuit geweest vanwege ernstig eczeem die ik als leerling heb opgelopen. Ik heb in de tussentijd 2 kinderen gekregen en ander werk gedaan maar het bloed kruipt waar het niet gaan kon dus besloot ik in 2006 het vak weer op te pakken. Heb 2 jaar lang de kappersacademie te Amsterdam gevolgd en in de tussentijd werkzaam geweest bij 1 van de beste salons in de Noordoostpolder, ik ben hier ongeveer 2 en een half jaar werkzaam geweest en besloot toen dat het tijd werd om op eigen benen te staan. Het eerste jaar heb ik aan huis gewerkt maar kwam er snel achter dat ik collega’s om mij heen miste en zo werd Moods geboren. Nu 4 collega’s rijker zit ik helemaal op mijn plek in de Zuidert, Ik vindt het echt een groot genot dat ik elke dag weer mijn creativiteit en passie kan vertalen in mijn werk. Ben ook heel trots op het team waar ik mee mag samen werken, door samen te overleggen en samen te werken ontstaan er mooie en creatieve kapsels!
Stacks Image 180
Alica

Ik ben Alica van der Star, ik woon samen met mijn vriend en kinderen in Emmeloord. Ik ben ongeveer 13 jaar werkzaam in het kappersvak, ben natuurlijk begonnen met de opleiding die 3 jaar heeft geduurd. Heb in meerdere salons gewerkt en ben sinds februari 2014 werkzaam bij Moods in de Zuidert. Het leuke aan dit vak vindt ik, dat ik constant creatief bezig kan zijn en dat je met een bepaald kapsel en kleur een heel ander effect bij iemand kunt creëren. Om mij meer te specialiceren, heb ik via Wella professionals een traject gevolgd tot colorspecialist. Hier door heb ik veel in's en out's op kleur gebied geleerd en hoop hier door nog meer mooie en toffe kleuren te kunnen maken.
Stacks Image 3118
Greetje

Hallo, mijn naam is Greetje Bakker. Ik ben 33 jaar en samen met mijn man en 3 kinderen woon ik op Urk. Inmiddels zit ik al 15 jaar in het kappersvak. Ik doe dit met veel plezier knippen, kleuren, vlechten etc. niks is mij te gek. Ik haal veel inspiratie uit boeken, shows, Instagram etc. Ik werk nu vanaf mei bij Moods waar ik echt mijn plekje gevonden heb in een leuk gezellig team.
Stacks Image 3123
Anouk

Hoi, mijn naam is Anouk en ben junior stylist bij Moods. Dagelijks werken en leren in het fijne team van Moods zorgt er voor dat ik met veel plezier het kappersvak leer.